– Jag hoppas att alla ledare i årets Maif blir kvar i någon roll. Bosse kan tänka sig många olika roller och vi får se vilken det blir. Men mycket kan hända i fotboll och vi bestämmer hur det blir efter säsongen, vi vill spela färdigt de matcher som är kvar, säger Maifs fotbollschef Mikael Larsson.

Maif satsar stort på sin akademi och kommer att ha fyra lag mellan 16 och 21 år nästa år, fyra lag under A-laget.

– Till detta behöver vi många både ledare och tränare. Vi gör en hårdsatsning på akademin och kommer att gå ut med en annons där vi söker folk, säger Mikael Larsson.

Efter att Tony Andersson lämnade sitt jobb i somras har Maifs A-lag letts av en kvartett i form av Bo Johansson, med huvudansvar, tillsammans med Christoffer Larsson, Mats Nilsson och Andreas Hageborn.

När Maif nu söker nya tränare finns en ny huvudansvarig finnas i det. Det kan bli så att Bo Johansson går tillbaka till sin tidigare roll som akademiansvarig.

– Vi får se hur det blir. Vi ska få in nytt folk och hoppas samtidigt att alla blir kvar, säger Mikael Larsson.

Bo Johansson säger själv att han inte blir kvar som huvudansvarig, vilket han meddelat både klubbledningen och spelarrådet.

– Det var ett halvår som var sagt. Det har varit jättekul, men jag får inte tiden att räcka till för att vara huvudansvarig. Det blir långa dagar från åtta till åtta, säger Bo Johansson.

Maif har fem matcher kvar av årets division 2-säsong och möter närmast Örebro Syrianska borta på lördag.

– Vi fokuserar på det som är kvar nu, säger Bo Johansson.