Det har mest handlat om spelare ut i vinter – här kommer första tillskottet i den randiga truppen.

Haris Sijaric som öst in i mål de senaste säsongerna för både Sylvia och Smedby har skrivit på ett tvåårsavtal.

– Det ska bli kul att se vad han kan göra. Jag tycker det är en fantastisk spelare. Det jag sett är jag väldigt imponerad av, säger Mikael Söderqvist om den långa anfallaren.

Artikelbild

2017 inledde målskytten i Sandviken men lämnade under säsongen för Smedby.

Nu ska han drillas under nya Sleipnertränaren Anders Nyqvist.

– Haris kommer att få en nyckelroll. Det känns lite som han är en bortglömd spelare, men jag tycker han har enorm potential, fortsätter Söderqvist.

Som inte vet hur det blir med vassa anfallsduon Daniel Källsholm och Daniel Andersson som tillsammans stod för 25 av "Randigts" 47 mål i division 2.

Båda Källsholm och Andersson sitter på utgående avtal.

– Jag har inte pratat med "Källa" men jag fick signalen att han kanske skulle sluta. Han är fri att göra vad han vill. Daniel Andersson har jag haft en dialog med och jag hoppas att han stannar.

Det talas om spelarflykt och allmän oro i Sleipner, du håller inte med?

– Nej. Det känner jag inte alls. Det är inte så illa som det ryktas. Vi har bra koll på läget. Jag vet vilka vi har kontakt med. Målet är att inte bli sämre än förra året. Att vi ska få ihop ett slagkraftigt lag. Men det är en tuff situation. Det är många som slåss om spelarna, Smedby, Assyriska, Torstorp och Eneby. Det finns en konkurrens, svarar Söderqvist.

Mittfältaren Gaby Chabo har förlängt.

Marcus Kemppainen, Johan Andersson, Calle Appelquist, Rasmus Bengtsson, Timmy Österling, Viktor Adsell Sjöberg, Alexander Kaya har alla kontrakt.

– Och vi vill förlänga med Emanuel Arvidsson, Hampus Boiertz och Kasper Ringqvist.