Det var så Sylvias tränare Kim Hellberg summerade händelserna efteråt: En skön poäng. För utan att imponera spelmässigt kunde Norrköpingslaget ändå lämna mötet med Haninge med ett oavgjort resultat i bagaget.

– Ingen bra insats av oss. Vi lyckades inte vara aggressiva nog, och hade det kämpigt med både vårt spel och med att kontrollera motståndarna, sa Hellberg efter den snöblöta tillställningen på Torvalla IP – där det snabba underlaget blev ännu ett hinder i vägen för Sylvias spelsätt.

Trots besvären var det ändå Sylvia som lyckades ta ledningen i matchen. Det var till och med nära att räcka till seger.

I den 70:e matchminuten fick Anton Hallstensson in 1–0 för bortalaget. Men med bara några minuter kvar att spelade jämnade Haninge ut ställningen och såg till att båda lagen kunde gå därifrån med en poäng.

Kim Hellberg väljer att ta med sig det uppenbart positiva.

– Varje poäng kommer att bli jätteviktig när vi tittar på tabellen senare under säsongen. Och en poäng här uppe är en ganska bra bedrift, och dessutom ger det oss en boost att vi ännu inte har förlorat.

– Jag tycker alla i laget kämpade på väldigt bra. Starkt att hjälpas åt och bidra med bra energi även en sån här dag där spelet inte riktigt sitter. Det var laginsatsen som gjorde det, sa Hellberg.

Sylvia har nu fyra insamlade poäng efter två spelade matcher. En önskad start på division 2-säsongen för laget.