Sleipner, liksom motståndarlaget Huddinge, hade en match mindre spelad än övriga lag i division 2 södra Svealand innan de intog Östgötaportens konstgräs under söndagseftermiddagen. Efter en något trevande första halvlek var ställningen 1-1 och det skulle dröja innan Daniel Andersson säkrade segern för sitt Sleipner.

– Jag lyckades hålla ifrån deras back och kunde dundra upp bollen i nättaket på första, ett litet "brunkarmål" skulle man kunna säga. Andra målet kunde jag placera in längs bortre stolpen, förklarade Daniel Andersson utanför omklädningsrummet efter att ha sjungit segersång med laget. Men det satt långt inne. En slarvig andra halvlek från båda lagen och Sleipner hade svårt att komma till avslut. Huddinge orkade inte hela vägen i försvaret och Sleipner steppade upp på slutet, då målen också gjordes i 83' respektive 88'.

– Vi skulle ha avgjort klart tidigare och det hade inte behövt bli så spännande. Vi är ändå väldigt starka i slutet av matcherna och det vet lagen som vi spelar mot. Sista kvarten, då är vi bra.

Artikelbild

| Firande. Andersson fick även fira med ett mål till.

Är inte det något slags styrkebesked då, att ni kan lyfta er på slutet?

– Det är klart det är det, absolut. Vi gjorde ändå en bra match.

Stadigare grepp om kvalplatsen nu, vad blir viktigt i slutet?

– Fem tuffa matcher kvar och vi är i bra form. Det låter klyschigt men vi får ta en match i taget och jobba oss vidare därifrån, sa Andersson och gick mot omklädningsrummet.