SE ÄVEN: LIVE: Följ kamratmötet här

SE ÄVEN: UPPSNACK: "Kanske är där svagheten sitter"

Det har varit mycket som varit frågetecken runt IFK inför kvällens match på Östgötaporten. Efter senaste krysset borta mot Elfsborg valde tränarteamet med managern Jens Gustafsson i spetsen att stänga ett par av träningarna i slutet på förra veckan.

Anledningen?

För att testa något nytt är en rimlig gissning.

När laguppställningen nu kommit är det ett par ändringar jämfört med senast sett till vilka spelare som finns med i elvan. Den största är att Rasmus Lauritsen är tillbaka från start igen. Den danske mittbacken spelade i inledningen av allsvenskan, men har sedan förpassats till bänken på slutet.

Nu är han med igen.

Även Gudmundur Thórarinsson är tillbaka i startelvan efter att ha missat förra matchen på grund av en skada. De som försvinner mot då är Egzon Binaku och Ian Smith som båda är skadade.

Vilken formation IFK kommer ställa upp med har varit den stora frågan inför den här matchen, och den spekulationen blev inte mindre när man stängde sina träningar.

När den officiella uppställningen nu kommit är det i alla fall på papperet även nu angivet som 3–5–2. Återstår att se om det också kommer vara så i praktiken, men så här är elvan formerad enligt det som presenterats:

Isak Pettersson – Filip Dagerstål, Kasper Larsen, Rasmus Lauritsen – Lars Krogh Gerson, Alexander Fransson, Simon Thern, Gudmundur Thórarinsson, Simon Skrabb – Jordan Larsson, Christoffer Nyman. Bänken: David Mitov Nilsson, Henrik Castegren, Johannes Vall, Kalle Holmberg, Kevin Alvarez, Alexander Jakobsen, Sead Haksabanovic.