Det är inte vilken match som helst när serietrean IFK Norrköping och serieledande AIK mäter sina krafter. Sebastian Larsson, som blir allt varmare i sina AIK-kläder, håller med om det.

– Det känns häftigt. Vi har ett intressant läge i tabellen och möter en toppkonkurrent. Det är de här matcherna man vill vara delaktig i. Att vinna såna här matcher känns extra bra, säger Sebastian Larsson till AIK Play.

Larsson räknar med en tuff eftermiddag på Östgötaporten.

– Jag har väldig respekt för Norrköping, vi förväntar oss att det krävs en kanonmatch för att vinna. Vi siktar så klart på tre poäng. Vi har varit duktiga på att vara ödmjuka vilka vi än har mött. Vårt fokus är att göra jobbet, kvalitén får göra jobbet efter det. Vi kan inte nalla på det hårda jobbet någon gång, säger Sebastian Larsson.

Om Sebastian Larsson har varit en kort tid AIK, så är Per Karlsson raka motsatsen. Karlsson tänker så här inför IFK:

– Det är en av seriens svåraste bortamatcher. Vi är ödmjuka och vet att det kommer bli tufft, säger Per Karlsson till AIK Play och lägger till:

– Vi är inte rädda för Norrköping. Vi ska åka dit och vinna. För oss är det viktigt att fortsätta med det vi har gjort bra hela säsongen. Vi ska inte ändra på så mycket.