– Jag måste säga att jag tycker lite synd om LSW, sa Borentränaren Martin Axén efter matchen. Det är inte mycket som går deras väg nu och det här blev nästan som en träningsmatch.

Hans skollega i LSW, Mats Nilsson, ryckte på axlarna efter matchen och sa:

– Jag kan inte begära att grabbarna ska vinna en sån här match, så är det bara. Vi hade sex spelare som normalt sett spelar en sån här match indisponibla idag. Det är allt från jobb till sjukdomar till skador. Istället får vi ta med sex stycken killar födda 2002 och en 2003. De gör det jättebra utifrån sina förutsättningar, men vi blir lite för tunna för att störa ett lag som Boren.

Artikelbild

| Borens Gabi Morad gjorde två mål. Men här snodde LSW:s målvakt Viktor Ishou snor bollen framför fötterna.

LSW startade ändå okej den första kvarten. Men efter att Boren gjort både 1–0 och 2–0, då dog matchen och intensiteten totalt.

Mats Nilsson igen:

– Det var inte mycket att säga om. De var bättre. Men jag hoppas att killarna inte blir alltför sänkta av en sån här match, att vi fortsätter jobba och inser att det inte är de här matcherna vi ska vinna.

LSW ligger fortsatt pyrt till i tabellen, under nedflyttningsstrecket. Och i nästa match, kommande söndag, väntar Mantorp som ligger på placeringen ovanför.

– Jag hoppas vi får tillbaka lite folk tills dess och vi ska se till att förbereda oss bra i veckan.

Martin Axén, Borentränaren, var trots den klara segern inte särskilt nöjd.

– Rejält avslaget. Det blir riktigt frustrerande att stå vid sidan och se på såna här matcher.

Hur då menar du?

– Att vi inte kan göra fler mål när vi har så många lägen. Vi borde varit betydligt hungrigare sista tredjedelen, men killarna visade inte vad jag vill se.